Powered by Smartsupp Sochy Moai: Unikátní umělecké dílo pro Vaši zahradu | e-shop Putu.cz

Originály z Bali a Indonézie

Vše skladem

Ruční výroba

Ruční výroba z Indonesie

produkt

19.6. 2023

Sochy Moai: Unikátní umělecké dílo pro Vaši zahradu

Naše sochy Moai jsou inspirovány slavnými kamennými sochami z Velikonočního ostrova, ale jsou vyrobeny na Bali a v Indonésii, kde řemeslníci zpracovávají sopečný kámen bazanit s precizností a uměleckým nadáním.

PhDr. Jiří Kočandrle Tipy na výrobky a péči o ně

picture

Pokud hledáte výjimečný a fascinující doplněk pro vaši zahradu nebo interiér, pak byste se neměli přehlédnout sochy Moai, které nabízíme na našem webu www.putu.cz. Tyto sochy jsou inspirovány slavnými kamennými sochami z Velikonočního ostrova, ale jsou vyrobeny na Bali a v Indonésii, kde řemeslníci zpracovávají sopečný kámen bazanit s precizností a uměleckým nadáním.

Nabízíme jak odlévané, tak i tesané sochy Moai vyrobené ze sopečného kamene bazanitu. Oba typy soch mají své vlastní jedinečné vlastnosti a estetiku.

Odlévané sochy Moai jsou vytvářeny pomocí odlévací techniky, kdy se tekutý bazanit smíchaný s cementem a dalšími přísadami nalévá do formy a poté se nechá ztuhnout a ztvrdnout. Tento proces umožňuje dosáhnout přesných a detailních tvarů soch. Sochy jsou dále ozvláštněny barevnou, černo - antracitovou povrchovou úpravou.

Na druhou stranu tesané sochy Moai jsou ručně vytesány z bloku sopečného kamene bazanitu pomocí tradičních nástrojů a technik. Tento proces umožňuje umělcům dát sochám Moai organický a přirozený vzhled a individualitu. Tesané sochy mají mírně hrubší povrch, přičemž si zachovávají jedinečnou strukturu, barvu a texturu bazanitu.

Sochy Moai přinášejí do zahrad a interiérů mnoho přínosů a mohou sloužit různým účelům. Jsou ohromujícím a atraktivním dekorativním prvkem, který okamžitě upoutá pozornost a dodá prostoru exotickou a mystickou atmosféru. Jsou to skutečné umělecké kusy, které dodají vaší zahradě nebo interiéru jedinečný charakter a osobnost. Sochy Moai jsou inspirovány původními kamennými sochami z Velikonočního ostrova, majícími hluboké kulturní a historické významy. Přinesení sochy Moai do vašeho prostoru znamená spojení s tímto bohatým kulturním dědictvím a dodání vašemu domovu nebo zahradě zvláštního ducha a energie. Současně jsou sochy Moai unikátní a jedinečné kusy umění. Vlastnictví sochy Moai znamená vyjádření svého osobního stylu a vkusu, a zároveň představuje vzácný a neopakovatelný kus do vašeho domova nebo zahrady.

Naše sochy Moai jsou vyrobeny s precizností a vášní řemeslníků z Bali a Indonésie. Tato umělecká díla ze sopečného kamene bazanitu přinášejí jedinečnost, estetiku a duchovní význam do vašeho prostoru. Nechte se okouzlit tajemstvím a krásou soch Moai a přidejte do svého domova nebo zahrady kousek exotického ráje.

Přečtěte si také