Powered by Smartsupp Novinky v e-shopu PUTU.cz: Mosazné sošky Budhů a bohyně Tary přímo z Indie a Tibetské mísy z Nepálu! | e-shop Putu.cz

Originály z Bali a Indonézie

Vše skladem

Ruční výroba

Ruční výroba z Indonesie

produkt

13.10. 2023

Novinky v e-shopu PUTU.cz: Mosazné sošky Budhů a bohyně Tary přímo z Indie a Tibetské mísy z Nepálu!

Milí zákazníci a milovníci exotiky,
s potěšením Vám oznamujeme, že jsme pro Vás připravili zbrusu nové produkty v našem e-shopu PUTU.cz!

PhDr. Jiří Kočandrle Tipy na výrobky a péči o ně

picture

Naše nová kolekce zahrnuje mosazné sošky Budhů a bohyně Tara, které pocházejí přímo z indického Rádžastánu. Tyto sošky nejen že skvěle doplní Vaše interiéry, ale také jsou dokonalým dárkem pro vaše blízké.

Jedná se o těžké, nádherně detailně vypracované kousky, které skvěle odrážejí bohatství a hloubku indické kultury a tradičního umění. Při pohledu na tyto sošky budete moci obdivovat neuvěřitelný smysl pro detail, který indičtí řemeslníci vložili do každého milimetru.

A to není vše! Kromě indických sošek jsme do našeho sortimentu přidali také několik Tibetských mís přímo z Nepálu. Tyto mísy jsou známé svým jedinečným zvukem (podle zvuku jsem je osobně vybíral) a používají se nejen v meditačních praxích, ale také jako nádherné dekorativní předměty.

Navštivte náš e-shop PUTU.cz a objevte tyto novinky! Věříme, že si mezi nimi vybere každý, kdo hledá něco opravdu speciálního a autentického.

Přečtěte si také