Powered by Smartsupp Objevte klid s naší novou kolekcí odlévaných soch Buddhy | e-shop Putu.cz

Originály z Bali a Indonézie

Vše skladem

Ruční výroba

Ruční výroba z Indonesie

produkt

20.5. 2024

Objevte klid s naší novou kolekcí odlévaných soch Buddhy

Představujeme naši nejnovější kolekci menších litých soch Buddhy. Každá z nich je mistrovským dílem řemeslného umění a vyzařuje klidnou krásu přímo z Bali.

PhDr. Jiří Kočandrle Tipy na výrobky a péči o ně

picture

Představujeme naši nejnovější kolekci menších litých soch Buddhy. Každá z nich je mistrovským dílem řemeslného umění a vyzařuje klidnou krásu přímo z Bali.

Tato exkluzivní kolekce nyní zahrnuje sochy v šesti různých velikostech: 60, 80, 120, 150, 200 a 240 cm. Můžete si proto vybrat ideální velikost a provedení, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám a prostoru. 

Buddha sochy

Sochy byly vyrobeny na Bali místními umělci a odborníky na sochařství pomocí tradičních technik lití s důrazem na detail. Nesou proto umělecké dědictví a duchovní hloubku, která je pro Bali typická. Mají navíc tmavou povrchovou úpravu, která dodává každému kusu hloubku a charakter.

Jsou ideální pro obohacení jakéhokoli domova, zahrady nebo obchodního prostoru, neboť slouží jako centrální body pro relaxaci, meditaci a reflexi. Ať už jste sběratel umění, praktikujete meditaci, nebo chcete dodat svému prostoru klidnou atmosféru, naše nová kolekce soch Buddhy nabízí dokonalou kombinaci duchovního významu a umělecké krásy

Buddha na zahradě

Najděte svého perfektního Buddhu, který přinese kousek posvátného klidu z Bali do vašeho života.

VIDEO: Objevte klid s naší novou kolekcí odlévaných soch Buddhy

 

Prohlédnout si nabídku

Přečtěte si také