Powered by Smartsupp Pozastavujeme odesílání objednávek a vydáváme se do daleké Indie | e-shop Putu.cz

Originály z Bali a Indonézie

Vše skladem

Ruční výroba

Ruční výroba z Indonesie

produkt

10.7. 2023

Pozastavujeme odesílání objednávek a vydáváme se do daleké Indie

V období od 20. července do 7. srpna se vydáváme na svou další obchodní a duchovní expedici do východních zemí. Během této doby se bohužel nebudeme moci věnovat odesílání vašich objednávek. Nicméně, máme pro vás skvělou alternativu!

PhDr. Jiří Kočandrle Naše venkovní vzorkovna

picture

Pokud nechcete čekat, můžete si ve vzorkovně v Zákupech u České Lípy domluvit osobní odběr a setkat se s našimi dětmi, kteří vám rády pomohou. Stačí nám napsat na e-mailovou adresu info@putu.cz a domluvíme si termín, který vám vyhovuje.

Ale to není vše! Pokud počkáte a osobně nás navštívíte pro vyzvednutí vašeho zboží až po našem návratu, konkrétně mezi 8. a 31. srpnem, odměníme vás speciálním překvapením! Na veškeré zboží vám nabídneme úžasnou slevu 15% jako projev naší upřímné vděčnosti za vaši podporu.

Ale nezůstávejte jen u nás! Při své cestě k nám si můžete zpestřit pobyt návštěvou okolních zajímavostí. Zavítejte do historického skvostu - Zámku Zákupy, kde se ponoříte do fascinující minulosti. Nebo se vydejte do národního parku České Švýcarsko, který vás očaruje svými malebnými procházkami a možnostmi cyklovýletů v nádherné přírodě. A pro ty, kteří touží po osvěžení, je tu Máchovo jezero, které nabízí spoustu vodních aktivit a radovánek.

Pokud byste se chtěli před svou návštěvou ubytovat přímo v Zákupech na náměstí za fantastickou cenu 600 Kč za dospělého za noc, můžete si udělat rezervaci zde: https://www.ubytovanizakupy.cz

Děkujeme vám za trpělivost a podporu. Těšíme se na setkání s vámi při osobním odběru vašeho zboží a na společné sdílení dobrodružství!