Powered by Smartsupp Z ášramu Luv Kush 2021 | e-shop Putu.cz

Originály z Bali a Indonézie

Vše skladem

Ruční výroba

Ruční výroba z Indonesie

produkt

27.10. 2021

Z ášramu Luv Kush 2021

Z cesty se senseiem Rajeevem Sinhou do ašramu Luv Kush v Indii na setkání s mistrem Karauli Sarkarem. S cílem završit dekádu praxe Kriya Yogy, dočištění a pozvednutí do Shiv Tantra.

PhDr. Jiří Kočandrle Z Ashramu Luv Kush

picture

Z cesty se senseiem Rajeevem Sinhou do ašramu Luv Kush v Indii na setkání s Karauli Sarkarem. S cílem završit dekádu praxe Kriya Yogy, dočištění a pozvednutí do Shiv Tantra.

O ášramu

Luv Kush ášram je zasvěcen Radha Ramanovi o němž se traduje, že byl dvanáctým vtělením Mahavatara Babajiho. Patroni chrámu jsou božstva Shiva a Guru Mata (Parvati). Radha Ramana opustil své tělo v roce 1994 ve věku 111 let. Ášram po jeho odchodu vybudoval jeho žák a mistr jógy Dr. Santosh Bhadauria (Karauli Sarkar), známý v Indii pro své léčitelské schopnosti. Za léčením se se do ášramu denně sjíždí stovky lidí z celé Indie. (Maximální limit je stanoven na 100 rodin denně, což však v Indii obvykle znamená 500 - 1000 osob).

Do ašramu jezdíme rádi nejen kvůli józe, ale také se zájmem sledujeme, jak mistr bez dotyku a na dálku své pacienty léčí. Pro západního pozorovatele neuvěřitelný proces, ale jak Karauli Sarkar rád říká, "Experience first, then you can believe" - volně přeloženo "Nejříve to zažij, potom můžeš věřit".

Níže foto a video střípky s teoretické i praktické výuky, aarti a života v ašramu vůbec...

Přivítání v ášramu

Povídání s guruem

Šestý den se dostáváme již k hlubším tématům...

Z praktické části:

A znovu trocha teorie:

Sankalp - čištění

Z léčení v Darbaru

Z mnoha našich očistných individuálních havanů

Velké veřejné havany při úplňku

Dashan

Loučení s ašramem