Powered by Smartsupp Vkusné škrabadlo pro kočky z teakového dřeva | e-shop Putu.cz

Originály z Bali a Indonézie

Vše skladem

Ruční výroba

Ruční výroba z Indonesie

produkt

1.9. 2021

Vkusné škrabadlo pro kočky z teakového dřeva

Máte doma chlupatého kočičího miláčka a chtěli byste mu pořídit škrabací strom, ale běžně dostupná škrabadla se vám nelíbí? Máme pro vás řešení! Naše bytelné a elegantní škrabadlo z teakového dřeva si vaše kočky okamžitě zamilují.

PhDr. Jiří Kočandrle Tipy na výrobky a péči o ně

picture

Máte doma chlupatého kočičího miláčka a chtěli byste mu pořídit škrabací strom, ale běžně dostupná škrabadla se vám nelíbí? Máme pro vás řešení! Naše bytelné a elegantní škrabadlo z teakového dřeva si vaše kočky okamžitě zamilují.

Škrabadlo coby originální doplněk do interiéru

Škrabadlo je oblíbeným způsobem, jak svým kočkám poskytnout dostatečné vyžití, možnost zbrousit si drápky a zároveň místo k odpočinku. Kočky si škrabadla oblíbily také proto, že z nich mají volný výhled do okolí, čímž imitují své přirozené vlastnosti z divočiny (vzpomeňte si na obrázky kočkovitých šelem, které často odpočívají ve větvích stromů).

Častým problémem vlastníků koček je ale jistý rozpor mezi tím, že chtějí své kočce nabídnout to nejlepší, ale zároveň svůj moderní domov nechtějí zatěžovat nevzhledným a prostorově náročným škrabadlem. Škrabadlo pro kočky ale nemusí nutně v interiéru působit jako pěst na oko. Naše škrabadlo pro kočky z odolného teakového dřeva je ideálním řešením.

Bezpečnost a odolnost v jednom

Škrabadlo má výšku od 175 do 180 cm a váží 75 – 150 kg. Díky tomu je zajištěna dostatečně bytelná základna a vynikající stabilita. Nemusíte se tak vůbec bát, že by se škrabadlo při příliš divokých kočičích hrách převrhlo.

Škrabadlo je vyrobeno z teakového dřeva získávaného z indonéských tropických deštných lesů. Vzhledem k náročnému klimatu, ve kterém přirozeně roste, se teakové dřevo přizpůsobilo nadměrné vlhkosti, která ho celoročně obklopuje. Teak si proto ve svém dřevě vytvořil zásobu olejů a silic, díky čemuž se do něj přebytečná vlhkost nemá šanci dostat.

Elegantní škrabadlo z naplaveného teaku

Škrabadla jsou seskládána z kusů naplaveného teakového dřeva, které je jen minimálně opracované a každý kus je tak naprostý originál. Není proto divu, že takto přirozený vzhled kočkám okamžitě učaroval. Zároveň při jeho výrobě nemusel být pokácen žádný strom navíc – dřevo bylo nalezeno vyplavené na plážích či v řečištích. Dřevo je navoskované – vynikne tak jeho krásná medová barva. Ze zkušenosti víme, že se kočky do tohoto neobvyklého škrabadla okamžitě zamilují.

Jak je vidět, škrabadla pro kočky nemusí být nevkusné. Tento kousek dodá vašemu interiéru na eleganci. Jeho využití je navíc všestranné – skvěle se hodí i jako samostatná dekorace či stojan na květiny. Fantazii se zkrátka meze nekladou.

Škrabadlo Teakové dřevo

 

Přečtěte si také