Powered by Smartsupp Konferenční stolky z exotického teaku, liči i suaru | e-shop Putu.cz

Originály z Bali a Indonézie

Vše skladem

Ruční výroba

Ruční výroba z Indonesie

produkt

23.8. 2021

Objevte kouzlo konferenčních stolků z exotických dřev jako jsou teak, suar a litchi

Konferenční stolky jsou nedílnou součástí interiéru a mohou přinést do prostoru styl, eleganci a jedinečnost. Pokud hledáte něco opravdu výjimečného, konferenční stolky vyrobené z exotických dřev, jako je teak, suar a litchi, jsou skvělou volbou. Tyto dřeviny mají své jedinečné vlastnosti, které je odlišují od běžných materiálů a přinášejí do interiéru něco zcela mimořádného.

PhDr. Jiří Kočandrle Tipy na výrobky a péči o ně

picture

Dřevo s kusem historie

Teakové dřevo je jedním z nejpopulárnějších materiálů pro výrobu konferenčních stolků. Jeho unikátnost spočívá v tom, že pochází z kořenového dřeva teakového stromu. V těchto kořenech se někdy nachází zarostlé kameny, které tam zůstaly z doby, kdy strom rostl. Tato zvláštnost dává konferenčním stolkům z kořenového teakového dřeva ještě větší výjimečnost. Tyto kameny jsou přirozenou součástí dřeva a přidávají do něj další vrstvu historie a charakteru.

Suarové dřevo je známé svou jedinečnou texturou a vzhledem. Má pestrou paletu barev, která se pohybuje od světlého hnědého po tmavě hnědou s unikátními černými a hnědými pruhy. Konferenční stolky z suarového dřeva přinášejí do interiéru bohatou paletu barev a textur, které okouzlí každý pohled.

Litchi dřevo, také známé jako mřížové dřevo, je dalším exotickým materiálem pro konferenční stolky. Má charakteristický vzor a texturu s tmavými linemi, které se prolínají po celém povrchu dřeva. Konferenční stolky z litchi dřeva přinášejí do interiéru moderní a jedinečný vzhled s geometrickým vzorem.

Teak, suar nebo litchi?

Rozdíly mezi těmito jednotlivými dřevinami přináší různé výhody a estetické prvky do interiéru. Teakové dřevo se zarostlými kameny z doby, kdy strom rostl, dělá konferenční stolky z kořenového teakového dřeva ještě jedinečnějšími. Suarové dřevo přináší bohatou paletu barev a textur a litchi dřevo přináší do prostoru jedinečný geometrický vzor a moderní vzhled.

Konferenční stolky z těchto exotických dřevin se hodí do různých typů interiérů. Pro rustikální a přírodní interiéry jsou ideální konferenční stolky z teakového dřeva se zarostlými kameny, které přinášejí přírodní teplo a autentičnost. Pro moderní a minimalistické interiéry jsou konferenční stolky z litchi dřeva s geometrickým vzorem skvělou volbou. A v kombinaci s exotickými a etnickými prvky mohou konferenční stolky z suarového dřeva přinést do interiéru zvláštní atmosféru a exotický nádech.

Stůl

Vlastnit konferenční stolky z exotických dřevin jako je teak, suar a litchi přináší do interiéru nejen estetickou hodnotu, ale také jedinečnost, historii a přírodní krásu. Tyto stolky jsou nejen praktickými nábytkovými kusy, ale také uměleckými díly, které vyprávějí příběhy a dodávají prostoru osobnost. Přinesou do vašeho interiéru neodolatelnou kombinaci přírody a exotiky.

Přečtěte si také