Powered by Smartsupp Každý kus je originál – s námi přesně víte, co kupujete | e-shop Putu.cz

Originály z Bali a Indonézie

Vše skladem

Ruční výroba

Ruční výroba z Indonesie

produkt

18.3. 2021

Každý kus je originál – s námi přesně víte, co kupujete

Každý kus je přirozeně originál – my chceme zajistit, abyste vždy věděli, co přesně si od nás kupujete. Abyste nekupovali takříkajíc zajíce v pytli, můžete se nám vždy ozvat a my vám nafotíme reálné produkty, které máme v současné době na skladě.

PhDr. Jiří Kočandrle Tipy na výrobky a péči o ně

picture

Z každého kusu námi nabízeného nábytku na nás dýchá jeho specifické kouzlo – není se čemu divit: veškeré výrobky jsou ručně dělané na Bali i na dalších ostrovech v Indonésii. Vytváří specifickou atmosféru a vdechnou do vašeho interiéru duši a charakter. Každý kus je přirozeně originál – my chceme zajistit, abyste vždy věděli, co přesně si od nás kupujete.

Staré kořenové dřevo a recyklovaný teak

Chtěli jsme, aby i lidé v Česku poznali jednoduchost a krásu balijských ručních výrobků a užili si indonéského stylu života i v časech, kdy se cestování příliš neholduje. Jsme co nejvíce šetrní k přírodě – Indonésané pro nás své výrobky vytváří z materiálů, které mají kolem sebe: ze starého kořenového dřeva, recyklovaného teaku a driftwoodu nalezeného v řečištích a na plážích. Nedochází tedy ke zbytečnému kácení živých stromů, staré dřevo má navíc nezaměnitelnou duši a charakter, který doplňuje estetickou stránku výrobku.

Konkrétní výrobky vám rádi nafotíme

Přírodní materiály jsou nahrubo opracované a při tvorbě se pracuje s tvary a motivy, které nám v daném kusu dřeva příroda nabídla. Víme dobře, že přírodu nelze standardizovat ani ji ohraničit přesnou šablonou – dělá si, co chce a my tomuto procesu jdeme naproti. Nesnažíme se potlačit různorodost, naopak ji vítáme a snažíme se vždy o individuální řešení.

Z toho důvodu naleznete na našem e-shopu pouze ilustrační fotky – každý kus je originál, který oslavuje právě tuto přírodní diverzifikaci. Abyste nekupovali takříkajíc zajíce v pytli, můžete se nám vždy ozvat a my vám nafotíme reálné produkty, které máme v současné době na skladě. Z nich si pak můžete vybrat přesně ten kousek, který bude nejvíce ladit do vašeho interiéru a dokreslí tak jeho celkovou atmosféru.

Zalíbil se vám kousek nábytku nebo doplněk, ale nejste si jisti, zda bude po doručení vypadat přesně tak, jako na obrázku? Ozvěte se nám a my vám rádi pošleme fotky reálných produktů, které máme v danou chvíli na skladě.

E-mail: info@putu.cz
Tel.: +420 731 435 022

Přečtěte si také