Powered by Smartsupp Jak válčíme s COVID-19 | e-shop Putu.cz

Originály z Bali a Indonézie

Vše skladem

Ruční výroba

Ruční výroba z Indonesie

produkt

11.5. 2020

Logistika během pandemie

I když je nyní kvůli pandemii vše časově i finančně náročnější než dříve, rozhodně stále fungujeme, byť v mírně omezené míře. Dodávky zboží jsou opožděné ale hlavní je, že to spolu s našimi zákazníky nevzdáváme. Nezdražili jsme a navíc připravujeme masivní rozšíření nabídky našeho zboží. Jen nám prosím odpusťte někdy delší dodací lhůtu. V takovém případě Vám vždy nejdříve zavoláme a domluvíme se, jak dál.

PhDr. Jiří Kočandrle Doprava, pandemie, výrobky...

picture

Vážení přátelé, milí zákazníci. Přestože je vše mnohem obtížnější než dříve, rozhodně stále fungujeme, byť v mírně omezené míře. Hlavní je, že to nevzdáváme.

Největší problém se dostat do země zboží z Indonézie. Kontejnery buď nepříjdou vůbec, nebo jsou zpožděny mnohdy až o 8 - 10 týdnů. Takže nám občas chybí nějaké zboží, a nezbývá než se obrnit trpělivostí. Jsem rád, že tímto mohu poděkovat našim zákazníkům, kteří situaci chápou a případně jsou ochotni si na zboží počkat.
Další věcí je, náš centrální sklad je v Rakousku a hranice jsou momentálně zavřené. To znamená, že pro dopravu do ČR jsme nuceni využívat externích přepravců, což dále zvyšuje naše náklady ( dále zdražila námořní přeprava a propadl se kurz koruny). Nicméně jsme se rozhodli, že ztráty takto vygenerované jednoduše musíme dočasně unést a zboží jsme nezdražili, a ani nezdražíme, minimálně letos. Vydržíme, než se pandemie přežene a okolnosti nám budou příznivější. Je nám pochopitelně jasné, že situace již nikdy nebude taková, jako dříve, ale to nás jen motivuje najít nové cesty, abychom své služby nejen udrželi, ale navíc ještě vylepšili. V měsíci květnu rozšíříme náš sortiment, protože se nám povedlo najít nové dodavatele místo těch, kteří situaci nezvládli a museli bohužel zavřít. Tak se s Vámi všemi těšíme na příště a děkujeme za Vaši trvalou podporu.

Přečtěte si také