Powered by Smartsupp Aktuální dopady Covid-19 na dopravu zboží z Indonésie | e-shop Putu.cz

Originály z Bali a Indonézie

Vše skladem

Ruční výroba

Ruční výroba z Indonesie

produkt

15.7. 2021

Aktuální dopady Covid-19 na dopravu zboží z Indonésie

Oblast jihovýchodní Asie v současné době stále čelí novým vlnám koronaviru, což značně ovlivňuje logistiku a spedici kontejnerů do Evropy. Tomuto problému musíme přirozeně čelit i my.

PhDr. Jiří Kočandrle Doprava, pandemie, výrobky...

picture

Oblast jihovýchodní Asie v současné době stále čelí novým vlnám koronaviru, což značně ovlivňuje logistiku a spedici kontejnerů do Evropy. Tomuto problému musíme přirozeně čelit i my.

Zpožděné zásilky i o půl roku

Dnešní doba je pro nás velice náročná – největším problémem je pro nás dostat zboží z Indonésie do Česka. Kontejnery se často zpozdí (v současné době někdy až o půl roku) či vůbec nedorazí, je proto velmi těžké plánovat další kroky a upravovat nabídku pro zákazníky. Situace na místě je značně nepřehledná a články z jinak funkčního řetězce vypadávají, proto nám někdy nedorazí všechno smluvené zboží, či dorazí zcela jiné. Proti tomuto se můžeme všichni pouze obrnit trpělivostí a porozuměním.

Dalším značným problémem je až sedminásobné navýšení ceny dopravy kontejneru. I přes tyto ztráty jsme se nicméně rozhodli snažit se cenu výrobků držet stále stejnou a nezdražovat. Jsme každopádně odhodlaní vydržet co nejdéle.

Pevně věříme, že se situace ustálí a my vám budeme schopni nabídnout širokou škálu zboží z Indonésie a Bali. Vše se snažíme operativně řešit, na některé věci jsme ale zkrátka i my krátcí.

Děkujeme vám, že při nás stojíte i v těchto těžkých časech, jste trpěliví a k situaci přistupujete s porozuměním. Věříme, že si stejně jako my uvědomujete, že na naše originální indonéské výrobky se zkrátka vyplatí počkat.

Přečtěte si také